/>

Garmin esindus Eestis - tule liitu klubiga.
Maksa hiljem 3 osas - 0€ sissemakse, 0€ lisatasu 

-11%
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black
Spordikell Forerunner 955 Black

Spordikell Forerunner 955Black

Tootekood: 010-02638-30
449,95€? 499,99€
Klubiliikme hind
Maksa hiljem

Toode kohal Tondi
*Kaup kätte kulleriga või pakiautomaadist varasemalt 20.04

Maksa
hiljem

Tellimused
kätte poest 30 minutiga

14-päevane
tagastusõigus

Kiire
tarne 0-2 tööpäeva*

Ülevaade

Forerunner 955 kella on võimalik meil esindustes kohapeal proovida või ka rentida

VÕTA JUHIPOSITSIOON

Pingutad poodiumile jõudmiseks? Hangi see oma randmele. Treeni parimal moel, anna endast parim ja järgmisel võistlusel on sul võimalus võita.

 

Nutikella režiimis kestab aku kuni 15 päeva, et saaksid täieliku ülevaate oma terviseseisundist – uneandmetest kuni treeninguinfoni.

 

Sirvi statistikat ja kaarte uue, kiirelt reageeriva puuteekraani abil.

 

Kasuta täisvärvides, sisseehitatud kaarte ja mitmeribalist GPS-i ning jookse mis tahes rajal enesekindlalt.

 

Tea treeningvalmiduse abil, millal oled tõhusaks treeninguks valmis.

 

Kavanda oma strateegia võidujooksuvidina igapäevaste soovitatud treeningute, raja andmete jpm abil.

 

Täiustatud treeningoleku funktsiooni abil tead, kas peaksid treenima rohkem või vähem.

PIKEM AKU KASUTUSAEG PUUTEEKRAAN JA NUPUD LOODUD PÜHENDUNUTELE
Nutikella režiimis peab aku vastu kuni 15 päeva. GPS-režiimis kuni 42 tundi. Ja režiimis UltraTrac™ saad jätkata veelgi kauem, kuni 80 tundi. Klõpsa või sirvi kaarte ja statistikat tavapäraste nuppude või uue, kiirelt reageeriva puuteekraani abil. Ajavõtt kõigest 52-grammise nutikellaga Forerunner 955, mis hoiab su sammud kerged ja sind oma kehaga ühel lainel.

Loodud medalite võitmiseks.

TREENINGUVALMIDUS HOMMIKUNE RAPORT HRV-OLEK
Kohe kui ärkad, saad oma unekvaliteedil, taastumisel, treeningukoormusel jpm põhineva valmisolekuskoori, et saaksid otsustada, kas oled sel päeval pingutuseks valmis või peaksid rahulikult võtma. Saa ärgates ülevaade oma uneajast, taastumisest ja treeningplaanidest, lisaks HRV-olek ja ilmateade. Saad esitatavat teavet kohandada vastavalt oma soovidele. Mõista oma üldist terviseseisundit, treeninguid ja taastumist paremini magamise ajal mõõdetud näitaja pulsisageduse kõikuvust, abil, mis põhineb meie Firstbeat Analytics™-i meeskonna välja töötatud tehnoloogial.
VÕIDUJOOKSU VIDIN IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED GARMIN COACH
Valmistu oma järgmiseks võistluseks treeningusoovituste, isikupärastatud igapäevaste soovitatud treeningute ning raja andmete, ilmainfo ja sooritusvõime põhjal prognoositud lõpetamisaja abil. Vaata oma terve nädala igapäevaseid soovitatud treeninguid, mis kohanduvad pärast iga jooksu sinu sooritusvõimele ja taastumisele ning samuti sinu Garmin Connect™-i nutitelefoni rakenduse kalendris olevatele tulevastele võistlustele. Tasuta kohanduvad Treeningukavad sisaldavad 5 km, 10 km ja poolmaratoni programme ning juhiseid asjatundlikelt treenereilt, kes kohanduvad sinu ja sinu eesmärkidega.
RAKENDUS RUNNING POWER VASTUPIDAVUS REAALAJAS JOOKSUDÜNAAMIKA
Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro™ pulsivööd, saad oma randmelt pidevalt mõõteandmeid selle kohta, kui palju jõudu joostes teele avaldad. Kasuta oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks vastupidavuse reaalajaandmeid ning väldi ülepingutust jooksu või rattasõidu alguses. Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro pulsivööd, mõõdab käekell Forerunner 955 olulisi jooksuandmeid, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga ja tasakaal jne.
TREENITUSTASE AKUUTNE TREENINGUKOORMUS TREENINGU EFEKTIIVSUS
Kasutades uusi näitajaid, nagu HRV olek, sinu hiljutine treeningute ajalugu ja sooritus, saad hõlpsasti ülevaate oma üldisest pingutusest ja sellest, kas treenid tõhusalt, oled heas vormis või kurnatud. Võrdle oma viimaste treeningute intensiivsust optimaalse vahemikuga, et aidata parandada oma vormi ja näha oma treeningute ajalugu. Vaata, kuidas sinu treeningud mõjutavad su vastupidavust, kiirust ja jõudu aeroobse ja anaeroobse TREENINGU EFEKTIIVSUS alal.
FUNKTSIOON PACEPRO TAASTUMISAEG VO2 MAX
Funktsioon PacePro aitab sul rajal tempot säilitada ja esitab jooksu ajal kallakutega arvestavaid soovitusi. Saa oma viimase treeningu ning üldise stressi, une ja igapäevaste treeninguväliste tegevuste alusel teada, kui kaua aega pead enne järgmist suurt pingutust nõudvat treeningut taastuma. Treeni nutikamalt mõõdiku VO2 MAX abil, mis näitab, millises vormis oled. See võtab isegi arvesse kuumusest või kõrgusest tulenevaid muutusi sooritusvõimes.
SOORITUSE HINNANG SÜNKROONI TREENINGUKAVAD SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Vaata jooksmise ajal oma tempo, pulsisageduse ja pulsisageduse muutlikkuse analüüsi, et hinnata oma praegust reaalajas hinnata. Vaata oma sise- ja välitreeningute plaane rakendusest Garmin Connect™ või sünkrooni need oma Forerunneri nutikella sujuvalt muudelt platvormidelt, näiteks TrainingPeaks® ja TrainerRoad. Muuda oma treeningurutiini jalgrattasõidu, triatloni, basseinis ja avavees ujumise, staadionil jooksmise jms aktiivsusprofiiliga. Vaheta võistluste ja põhitreeningute korral spordialasid ühe nupuvajutusega.
VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA
Oma jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal saad hinnangu, milline võiks olla sinu 5 km, 10 km või isegi maratoni tempo. Lisaks toovad andmetrendid esile sinu treeningu mõju aja jooksul.

Pea lõpuni vastu. Tunne oma teed.

MITMERIBALINE GPS TÄISVÄRVIDES KAARDID PÖÖRDEST PÖÖRDENI NAVIGEERIMINE
Juurdepääs mitmele ülemaailmsele satelliitnavigatsioonisüsteemile ja mitmele navigatsioonisatelliitide saadetud sagedusele, et suurendada täpsust piirkondades, kus GNSS-signaalid peegelduvad, on nõrgad või ei tule tihtipeale läbi – nii saad isegi rasketes tingimustes erakordselt täpse info selle kohta, kui kaugele ja kiiresti oled jooksnud. Forerunner 955 täisvärvides sisseehitatud kaardid aitavad sul rajal püsida, sõltumata sellest, kas jooksed linnatänavatel või sõidad tiheda metsa radadel. Järgi teekonda pöördest pöördeni juhiste abil, mis annavad eesolevast pöördest varakult teada.
RINGREISI TEEKOND EESPOOL CLIMBPRO FUNKTSIOON
Trendline™-i populaarsete marsruutide abil on parimaid kohalikke radu lihtne leida. Sisesta lihtsalt soovitud vahemaa ja Forerunner 955 soovitab radu, mis viivad sind alguspunkti tagasi. Saa rajale jäävatest huvipunktidest ülevaade ühe pilguga. Vaata lisaks jõudlusmõõdikuid, vaheaegu ja vahemaad/tõusu – pluss kokkuvõtet peamistest eesolevatest rajapunktidest. Kasuta ClimbPro tõusumõõdikut allalaetud marsruutidel ning näed reaalajas teavet praeguste ja järgmiste tõusude kohta, sh kallete, vahemaa ja tõusude teavet.
OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID RAJAD
Kui sa ei tunne end turvaliselt või tuvastas sinu kell juhtumi, saadavad abiteenuse ja juhtumituvastuse funktsioon1 sinu asukoha hädaabikontaktidele. Juhtumituvastus on vaikimisi lubatud ainult valitud tegevusprofiilide puhul. Loo või otsi olemasolevaid radasid rakenduses Garmin Connect ning jooksuteed ei saa iial otsa. Või kavanda neid muudel platvormidel, nagu Strava ja Komoot, ja salvesta need siis automaatselt oma Forerunneri seadmesse.

Ole ühenduses oma kehaga.

PULSISAGEDUS RANDMELT BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE
Kell mõõdab pidevalt su pulsisagedust2 meie uusima põlvkonna pulsianduriga ja annab märku, kui pulsisagedus püsib puhkeajal liiga kõrge või madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel. Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks2. Saa hinnang oma unekvaliteedile ja teavet, kuidas paremini magada. Jälgi ka unefaase ning pulsisagedust, stressitaset, pulssoksümeetriat3 ja hingamist.
PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™
See randmeandur Pulse Ox3 mõõdab une parema jälgimise ja kõrgusega kohanemise eesmärgil vere hapnikuküllastust. Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Logi sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Üksikasju saad vaadata ja logida ka randmelt. Salvesta kaheminutiline sessioon, et salvestada põhilisi statistilisi näitajaid, sealhulgas pulsisagedus2, pulsisageduse vaheldumine, pulssoksümeetria3, hingamine ja stress. Seejärel loo seadme ühilduva nutitelefoniga Garmin Connect™ rakenduses nendest andmetest aruanne ja jaga seda.

Püsi rekordeid purustades ühenduses.

MUUSIKA OTSE RANDMEL GARMIN PAY™ VIIPEMAKSED NUTITEAVITUSED
Laadi alla kuni 2000 muusikapala oma Spotify®, Deezeri või Amazon Musicu kontolt (vajalik võib olla tellimus). Liigu ostusabas nobedalt edasi, kasutades selleks Garmin Pay viipemakse lahendust, mis töötab4 kindlate teenusepakkujatega. Seo kell ühilduva nutitelefoniga ning vaata oma e-kirju, sõnumeid ja teavitusi Apple® või Android™ nutitelefon. Samuti on võimalik tekstisõnumitele vastata, kui sul on olemas Android telefon.
NUTITRENAŽÖÖRI JUHTIMINE RAKENDUSSE GARMIN CONNECT CONNECT IQ™ POOD
Juhi oma Tacx® nutikat treeninguvahendit ANT+® tehnoloogia abil rajasimulatsiooni, takistuse automaatse muutmise ja treeningusoovituste saamiseks, kui haldad radasid või treeninguid kella abil. Vaata oma tervise- ja treeninguteavet, suhtle ja võistle sõpradega, registreeru märkide teenimiseks väljakutsetele ja palju muud – seda kõike ühe tasuta ja tellimusvaba rakenduse abil. Lisa kellakuvasid, andmevälju ja rakendusi oma ühendatud kella rakenduse Connect IQ Store abil, mille laadisid alla enda ühilduvasse nutitelefoni.

 

1 Kui see on paaristatud ühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsioonide nõuded leiad aadressilt Garmin.com/safety.
2 Aktiivsusmonitori täpsus.
3 Tegemist ei ole meditsiiniseadmega ning see ei ole ette nähtud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vt Garmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetria ei ole kõigis riikides saadaval.
4 Teenust toetavate riikide, maksevõrkude ja pankade teavet vaata aadressilt Garmin.com/GarminPay/banks.
TrainingPeaks® on ettevõtte Peaksware, LLC registreeritud kaubamärk. SPOTIFY ja Spotify logo on ettevõttele Spotify AB kuuluvad registreeritud kaubamärgid. Amazon Music ja kõik sellega seotud logod ja kaubamärgid on ettevõttele Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtetele kuuluvad kaubamärgid. Apple® on ettevõtte Apple Inc. USA-s ja muudes riikides registreeritud kaubamärk. Android on ettevõtte Google LLC. kaubamärk

Tehnilised andmed

Üldine

OBJEKTIIVI MATERJAL Corning® Gorilla® Glass DX
RAAMI MATERJAL Kiududega tugevdatud polümeer
SOBIB KELLARIHMAGA QUICKFIT Jah (22 mm ühilduv)
RIHMA MATERJAL Silikoon
FÜÜSILISED MÕÕTMED 46,5 x 46,5 x 14,4 (mm) Sobib 130–220 mm ümbermõõduga randmetele
PUUTEEKRAAN
VÄRVIEKRAAN
EKRAANI SUURUS 1,3″ (33 mm) diameeter
EKRAANI ERALDUSVÕIME 260 x 260 pikslit
EKRAANI TÜÜP Päikesevalguses nähtav, peegeldav pikselmälu (MIP)
KAAL 52 g
AKU KASUTUSAEG Nutikellarežiim: kuni 15 päeva
Ainult GPS-režiim ilma muusikata: kuni 42 tundi
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja muusikaga: kuni 8,5 tundi
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja ilma muusikata: kuni 20 tundi
Ultratrac režiim: kuni 80 tundi
Vaata detaile
VEEKINDLUS 5 ATM
MÄLU/AJALUGU Bluetooth®, ANT+®

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV
GPS-KELLAAJA SÜNKR.
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE
ÄRATUSKELL
TAIMER
STOPPER
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD

Tervise jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND)
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINDAMISSAGEDUS (24 X 7)
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah (kohapealne kontroll ja valikuline kogu päeva aklimatiseerumine ja unes)
VORMISOLEKU VANUS
BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR
STRESSITASEME JÄLGIMINE KOGU PÄEVA JOOKSUL
PUHKEAJA MEELDETULETUSED
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNESEIRE (UNEAJA SKOOR JA SOOVITUSED)
VEDELIKU TARBIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
NAISTE TERVISE JÄLGIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
HEALTH SNAPSHOT

Andurid

GPS
GLONASS
GALILEO
MITMESAGEDUSLIK POSITSIONEERIMINE
GARMIN ELEVATE RANDMELT PULSIMÕÕTJA
BAROMEETRILINE ALTIMEETER
KOMPASS
GÜROSKOOP
KIIRENDUSANDUR
TERMOMEETER
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED)
SEADMES OLEV CONNECT IQ™ POOD
NUTITEAVITUSED
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID™)
KALENDER
ILM
SEADETE REAALAJAS SÜNKROONIMINE MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT
ESITAB JA HALDAB KELLAS MUUSIKAT
MUUSIKAMÄLU Kuni 2000 laulu
LEIA MINU TELEFON
LEIA MINU KELL
VIRB® KAAMERA KAUGJUHTIMISPULT
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone®, Android™
SAAB SIDUDA RAKENDUSEGA GARMIN GOLF
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT
GARMIN PAY™

Ohutus- ja jälgimisfunktsioonid

LIVETRACK
PEALTVAATAJA SÕNUMSIDE Jah (ühilduva nutitelefoniga)
GROUP LIVETRACK
REAALAJAS SÜNDMUSE JAGAMINE Vaid Android™
JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL
ABI

Taktikalised funktsioonid

KAHES VORMINGUS KOORDINAADID

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER
LIIKUMISRIBA (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; RIBA LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT)
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI)
PÕLETATUD KALORID
LÄBITUD KORRUSED
LÄBITUD VAHEMAA
INTENSIIVSUSMINUTID
TRUEUP™
MOVE IQ™
GARMIN CONNECT ™ UITDAGINGEN-APP Jah (valikuline Connect IQ rakendus)

Vormisoleku seadmed/jõusaal

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõu-, HIIT, kardio- ja elliptiline treening, stepper, treppidest kõndimine, siseruumides ronimine, kaljurahnudel ronimine, siseaerutamine, Pilatese treening, jooga
KARDIOTREENINGUD
JÕUTREENINGUD
HIIT TREENINGUD
YOGA TREENINGUD
PILATESE TREENINGUD
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGLIHASTE KAARDID
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE

Treeningu-, kavandamis- ja analüüsifunktsioonid

PULSISAGEDUSE TSOONID
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID
% MAX PULSISAGEDUSEST
PULSIRESERVI %
TAASTUMISAEG
AUTOMAATNE MAX PULSISAGEDUS
HOMMIKUNE RAPORT
VÕISTLUSE ÜLEVAADE/VIDIN
HRV OLEK
TREENINGUVALMIDUS
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE)
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Jah (ühilduva tarvikuga)
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA
KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID)
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID
AUTO PAUSE®
INTERVALLTREENING
TÄIUSTATUD INTERVALL (SH AVATUD KORDUSED, INTERVALLIDE ANDMELEHT, PUHKEAJA EKRAAN JA AUTOMAATTUVASTUS)
TÄIUSTATUD TREENINGUD
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD
AUTO LAP®
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE
PUHKEAJATAIMERID
KONFIGUREERITAVAD RINGIMÄRGUANDED
KUUMUSE JA KÕRGUSEGA KOHANEMINE
VO2 MAX
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (RAJAL JOOKSMINE)
REAALAJAS VASTUPIDAVUS
TREENITUSTASE täiustatud
TREENINGKOORMUS
TREENINGKOORMUSE FOOKUS
TREENINGUEFEKT (AEROOBNE)
TREENINGUEFEKT (ANAEROOBNE)
PEAMINE KASUTEGUR (TREENINGU EFEKTIIVSUSE MÄRGIS)
TÄIUSTATUD TAASTUMISAEG
IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED Jah (7 päeva)
KOHANDATAVAD HOIATUSED
HELIJUHISED
LÕPUAEG
VIRTUAALPARTNER
LÄBI TEGEVUS UUESTI
AUTOMAATSED MITME SPORDIALA TEGEVUSED
MITU SPORDIALA
MARSRUUDIJUHISED
GARMINI REAALAJAS SEGMENDID
STRAVA REAALAJAS SEGMENDID
RINGTEEKONNA LOOJA (JOOKS/JALGRATTASÕIT)
RAKENDUSE TRENDLINE™ POPULAARSUSPÕHISED MARSRUUDID
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK
KIIRKLAHVID
AUTOMAATNE SIRVIMINE
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL
PHYSIO TRUEUP

Jooksmise funktsioonid

SAADAOLEVAD JOOKSUPROFIILID Jooksmine, rajajooks, trenažööril jooksmine, sise- ja välitingimustes jooksmine, virtuaalne jooksmine, ultrajooks
GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO
JOOKSUDÜNAAMIKA Jah (ühilduva tarvikuga)
VERTIKAALNE VÕNKUMINE JA VERTIKAALSUHE Jah (ühilduva tarvikuga)
KOKKUPUUTEAEG MAAGA JA TASAKAAL Jah (ühilduva tarvikuga)
SAMMUPIKKUS (REAALAJAS) Jah (ühilduva tarvikuga)
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS)
JOOKSU VÕIMSUS Jah (ühilduva tarvikuga)
SOORITUSE HINNANG
LAKTAADILÄVI Jah (ühilduva tarvikuga)
PACEPRO™ TEMPOSTRATEEGIAD
JOOKSUTREENINGUD
JOOKSU ENNUSTAJA
RAJA- JA ILMASTIKUPÕHINE VÕISTLUSE ENNUSTAJA
JOOKSUANDURI TOEGA

Golfifunktsioonid

EELLAADITUD 42 000 ÜLEMAAILMSE RAJAGA
KAUGUS GRIINI ETTE-, KESKOSSA JA TAHA
KAUGUS LAYUP’IDE JA DOGLEG’IDENI
MÕÕDAB LÖÖGIKAUGUSE (ARVUTAB LÖÖKIDE TÄPSE KAUGUSE MIS TAHES RAJA PUNKTIST) Automaatne
DIGITAALNE PUNKTITABEL
STATISTIKA JÄLGIMINE (LÖÖGID, PUTTE RINGI KOHTA, GRIINID JA FAIRWAY’DE LÖÖGID)
GARMIN AUTOSHOT™
COURSEVIEW AUTOMAATUUENDUSED
ROHELINE KUVA KOOS MÄRGISTUSMÄRGI KÄSITSI PAIGUTAMISEGA
OHUD JA RAJATAKISTUSED
PINPOINTER
HÄNDIKÄPI PUNKTIARVESTUS
SEADMEGA TRUSWING™ ÜHILDUV
VOORUTAIMER/ODOMEETER
TURNIIRI REEGLISTIK

Õuetegevuste funktsioonid

SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, ronimine, suusatamine, lumelauasõit, murdmaasuusatamine, klassikaline suusatamine, uisusammuga suustamine, püstiasendis aerusurf, aerutamine, kajakisõit, räätsamatkamine, kaardistamine, navigeerimine, tennis, pickleball, padel, jälitamine, projitseeritud vahepunktid
PUNKTIDEVAHELINE NAVIGEERIMINE
JÄLJERADA REAALAJAS
TAGASI ALGUSESSE
TRACBACK®
REŽIIM ULTRATRAC
REŽIIM AROUND ME
EESPOOL
KÕRGUSPROFIIL
VAHEMAA SIHTKOHANI
BAROMEETRILINE SUUNATÄHIS KOOS TORMIHOIATUSEGA
CLIMBPRO™ TÕUSUPLANEERIJA
MAASTIKUJOOKSUL KÕRGUSTE MUUDATUSTE AUTOMAATNE TUVASTAMINE
VERTIKAALKIIRUS
KOGU TÕUS/LASKUMINE
TULEVANE KÕRGUSPUNKT
EELLAADITUD TOPOGRAAFILISED KAARDID
EELLAADITUD TEEDE JA RADADE KAARDID
ALLALAADITAVA KARTOGRAAFIA TUGI
GPS-KOORDINAADID
SIGHT 'N GO
PINDALA ARVUTAMINE Jah (rakendusega Connect IQ™)
JAHI-/KALAPÜÜGIKALENDER Jah (rakendusega Connect IQ™)
PROJEKTEERITUD VAHEPUNKT
PÄIKESE- JA KUUTEAVE
RAKENDUSE XERO ASUKOHAD

Rattasõidu funktsioonid

ETTEVÕTTE GARMIN JALGRATTAKAART (MARSRUUDITAV JALGRATTASPETSIIFILINE TÄNAVAKAART)
SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Jalgrattasõit, maanteerattasõit, mägijalgrattasõit, maastikusõit, igapäevased töösõidud jalgrattaga, jalgrattamatkad, e-rattasõit, e-mägirattasõit, siserattasõit, rattakross
MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM)
RAJAD
MTB SÜDIKUS JA VOOG
RATTASÕIDURINGI ANDMED JA MAKSIMAALNE ENERGIAVÄLJUND RINGI AJAL (ENERGIAANDURIGA)
LÄBI TEGEVUS UUESTI
FTP (FUNKTSIONAALNE ENERGIALÄVEND) Jah (ühilduva tarvikuga)
ÜHILDUB SEADMEGA VECTOR™ (ENERGIAMÕÕDIK)
ENERGIAMÕÕDIKU TUGI
TÄIUSTATUD RATTASÕIDU DÜNAAMIKA
EKRAANIGA VARIA VISION™ ÜHILDUV (PEAEKRAAN)
VARIA™ RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR)
VARIA™ TULEDEGA ÜHILDUV
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA)

Ujumisfunktsioonid

SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine, avaveeujumine, ujumine/jooksmine
AVAVEES UJUMISE MEETRIKA (VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV/-SAGEDUS, TÕMBEVAHEMAA, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID)
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID)
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS)
HARJUTUSE LOGIMINE (AINULT UJUMISBASSEINIS)
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
KORDUS PUHKETAIMERI KASUTAMISEL
AUTOMAATNE PUHKEREŽIIM (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED
TEMPOMÄRGUANDED (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
STARDILOENDUSE ALGUS
UJUMISTREENINGUD BASSEINIS
KRIITILINE UJUMISKIIRUS
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE
PULSISAGEDUS VÄLISEST HRM-IST (REAALAJAS PUHKEAJAL, INTERVALLI- JA SEANSISTATISTIKA PUHKEAJAL NING AUTOMAATNE PULSISAGEDUSE ALLALAADIMINE PÄRAST UJUMIST) Jah (koos HRM-Swim™ või HRM-Pro™-ga)

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE™ VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe™ väljakutsed)

Ühenduvus

NUTITREENERI JUHTIMINE
Karbis sisaldub
  • Forerunner® 955 spordikell
  • Laadimine/andmekaabel
Seotud lingid Ühilduvad tooted
Laadin tooteid, palun oota...

Kasutame küpsiseid ning Google Analyticsit veebisaidi liikluse ja statistika analüüsimiseks. Loe lähemalt.

Sulge
Lisa ostukorvi 449,95€

Maksa hiljem 3 osas - intressi ja teenustasuta