/>

Maksa hiljem 3 osas - 0€ sissemakse, 0€ lisatasu

Hetkel otsas
-13%
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey
Spordikell Forerunner 255 Grey

Spordikell Forerunner 255Grey

Tootekood: 010-02641-10
305,95€? 349,99€
Klubiliikme hind

HETKEL OTSAS. JÄTA OMA E-MAIL VÕI MOBIILI NUMBER.
Saadame Sulle automaatse teate, kui toode on taas meie poodides saadaval.

Maksa
hiljem

Tellimused
kätte poest 30 minutiga

14-päevane
tagastusõigus

Kiire
tarne 0-2 tööpäeva*

Ülevaade

JOOKSE KÕRGEMAL TASEMEL

Teed edusamme. Tee nüüd järgmine samm. Saa treening- ja taastumissoovitusi, mis aitavad sul saavutada parima aja.

 

Saa hommiku aruandega ülevaade oma unest, HRV olekust ja igapäevatreeningutest.

 

Nutikella režiimis kuni 14 päeva ja GPS-režiimis kuni 30 tundi vastupidava akuga kulutad vähema aega laadimisele ja rohkem treenimisele.

 

Pane end proovile sisseehitatud triatlonifunktsiooni ja 30+ tegevusprofiiliga.

 

Kavanda võistlusvidinas oma strateegia igapäevaste soovituslike treeningute, raja üksikasjade ja palju muuga.

 

Võta eesmärkide täitmiseks kasutusele täiustatud mõõdikud ja treeningvahendid.

 

Maksa treeningujärgse kohvi eest Garmin Pay™ kontaktivaba maksesüsteemiga1.

PIKAMAAJOOKSUKS VALMIS KERGE KUI (PEAAEGU) UDUSULG HIGIKINDLAD MATERJALID
Nutikella režiimis kuni 14 päeva ja GPS-režiimis kuni 30 tundi vastupidav aku annab sinu igapäevasest tervisest ja ööunest katkematu pildi. Elegantne kujundus ja 49g raskus jätavad mulje, et sa ei kannagi seadet Forerunner® 255 – see jääb tähelepanuta isegi magamise ajal. See kell on hõlpsalt kasutatavate nuppude ja silikoonrihmaga kohe kantav ning tänu Corning® Gorilla® Glass 3 klaasile ka vastupidav.

Randmel on kerge. Funktsioonidest puudu ei tule.

HOMMIKUNE RAPORT HRV-OLEK SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Saa ärgates ülevaade oma uneajast, taastumisest ja treeningplaanidest, lisaks HRV-olek ja ilmateade. Saad esitatavat teavet kohandada vastavalt oma soovidele. Saa une ajal pulsisageduse vaheldumisega oma üldtervisest, taastumisest ja treeningvõimekusest meie Firstbeat Analytics™ meeskonna loodud tehnoloogia abil parem ülevaade. Võta kasutusele 30+ sisseehitatud spordiprofiili, sh triatloni ja avaveeujumise profiilid – Forerunner 255 seeria uued funktsioonid. Vaheta võistluste ja põhitreeningute korral spordialasid ühe nupuvajutusega.
VÕIDUJOOKSU VIDIN IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED GARMIN COACH
Ole treeningsoovituste, igapäevased soovituslike treeningute ja raja andmetel, ilmateatel ja jõudlusel põhinevate lõpetamisaja ennustustega järgmiseks võistluseks valmis. Vaata kogu nädala igapäevaseid soovituslikke treeninguid, mida kohandatakse pärast iga jooksu, et need sobituksid sinu võimekuse ja taastumisega, lisaks saad oma Garmin Connect™ nutitelefoni kalendrist vaadata ees ootavaid võistluseid. Tasuta kohandatavad treeningplaanid Treeningukavad sh 5K, 10K ja poolmaratoniprogrammid ja soovitused ekspertidelt, mida kohandatakse vastavalt sinu eesmärkidele.
RAKENDUS RUNNING POWER TAASTUMISAEG FUNKTSIOON PACEPRO™
Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro™ pulsivööd, saad vaadata mõõtmistulemusi otse randmelt ning näha, palju energiat sa joostes kulutad ja end selle kaudu säästa. Tea, kaua sul taastumiseks kulub enne järgmist pingelist treeningut, mis põhineb sinu viimasel treeningul ja üldisel stressil, uneajal ja igapäevastel treeninguvälistel tegevustel. Selle funktsiooni GPS-põhised temposoovitused valitud raja või distantsi jaoks aitavad sul oma võistluspäeva strateegiat kavandada.
TREENITUSTASE TÄPNE KOORMUS TREENINGU EFEKTIIVSUS
Uus HRV-oleku näidik annab ülevaate sinu treeningute ajaloost, võimekusest ja üldisest pingutusest, lisaks saad teada, kas treenid jätkusuutlikult või pingutad üle. Vaata treeningute ajalugu ja võrdle viimase treeningu intensiivsust optimaalse ulatusega ning paranda oma vormi. Jälgi aeroobse ja anaeroobse treeningu efektiivsuse abil, kuidas sinu treeningud mõjutavad vastupidavust, kiirust ja võimsust. TREENINGU EFEKTIIVSUS alal.
SOORITUSE HINNANG JOOKSUDÜNAAMIKA RAJAD
Jooksu ajal analüüsib seade tempot ja pulsisageduse kõikuvust ja võrdleb seda sinu praeguse sooritusvõimega reaalajas hinnata. Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro pulsivööd, mõõdab kell Forerunner 255 olulisi jooksuandmeid, näitajaid, nt rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga ja tasakaal jne – seda kõike võrdluses teistega rakenduses Garmin Connect. Loo või otsi radu rakenduses Garmin Connect ning jooksuteed ei saa iial otsa. Võid neid plaanida ka muudel platvormidel, nagu Strava ja Komoot, ja sünkroonida need oma Forerunneri seadmega automaatselt.
VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA CROSS-TREENING
Saa jooksu ajaloo ja üldise füüsilise vormi taseme alusel teada, milline peaks sinu tempo 5K, 10K või maratoni läbimiseks olema. Lisaks näed andmeid, mida treening aja jooksul mõjutab. Vahelda treeningut eri tüüpi harjutustega. Kella on eellaaditud tasuta HIIT, jõu-, kardio-, jooga- ja Pilatese treeningud ning rakendusest Garmin Connect saad neid juurdegi laadida.

Heaolunäidikud.

PULSISAGEDUS RANDMELT BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE
Kell mõõdab pidevalt su pulsisagedust2 meie uusima pulsisageduse anduriga ja hoiatab sind, kui sinu pulss on puhkehetkel liiga kõrge või madal. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel. Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks2. Saa hinnang oma une kvaliteedile ja saa soovitusi, kuidas oma võimekust parandada. Jälgi ka unefaase ning pulsisagedust, stressitaset, pulssoksümeetriat3 ja hingamist.
PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE INTENSIIVSUSMINUTID
See randmeandur pulssoksümeetria andur3 mõõdab une parema jälgimise ja kõrgusega kohanemise eesmärgil vere hapnikuküllastust. Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Salvesta sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Naistetervise jälgimise rakendusega saad otse kellas andmeid vaadata ja logida. Meie intensiivsusminutite funktsioon annab teada, millal sa need päeval teenisid ja millise tegevusega.
 
STRESSITASEME JÄLGIMINE FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™  
Saa teada, kas päev on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke. stressirohke. Lõõgastumise meeldetuletused soovitavad lühikesi hingamisharjutusi, et pinget leevendada. Logi kaheminutine seanss, et salvestada põhiandmed, sh pulsisagedus2, pulsisageduse muutlikkus, pulssoksümeetria3, hingamine ja stressitase. Seejärel loo nende andmete aruanne ja jaga seda oma ühilduva nutitelefoni rakenduse Garmin Connect abil.  

Püsi jäädavalt ühenduses.

MITMERIBALINE GNSS-TUGI GARMIN PAY VIIPEMAKSED NUTITEAVITUSED
Ava mitu globaalset satelliitnavigatsioonisüsteemi ja saad ligipääsu eri sagedustele, mis parandavad täpsust piirkondades, kus GNSS-signaale peegeldatakse, need on nõrgad või ei ulatu sinu seadmeni, esitades nii jooksu kiirusest täpsemad andmed ka ebasoodsates oludes. Liigu ostusabas nobedalt edasi, kasutades selleks Garmin Pay puutevaba maksmise lahendust, mis töötab1 kindlate teenusepakkujatega. Seo kell ühilduva nutitelefoniga ning vaata oma e-kirju, sõnumeid ja teavitusi sobiva Apple®-i või Android™-i nutitelefoniga. Samuti on võimalik tekstisõnumitele vastata, kui sul on olemas Android telefon.
OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID FUNKTSIOON LIVETRACK RAKENDUSSE GARMIN CONNECT
Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud intsidendi, saadavad abiteenus ja juhtumituvastus4 sinu asukoha hädaabikontaktidele. Juhtumituvastus aktiveeritakse vaikimisi ainult valitud tegevusprofiilide jaoks. Kasuta rakendust LiveTrack ja sinu sõbrad ja pereliikmed saavad näha sinu reaalajas asukohta4 ja vaadata isegi sinu eelnevalt plaanitud rada. Ole rahulik, sulle kallid inimesed teavad, kus sa jooksed. Vaata oma tervise ja füüsilise vormi andmeid, loo ühendus sõpradega ja võistle nendega, registreeru väljakutsetele, teeni märke ja palju muud – seda kõike tasuta ja tellimusvaba rakendusega.
   
CONNECT IQ™ POOD    
Laadi alla eri kellakuvasid, lisa andmevälju ning hangi rakendusi ja vidinaid Ühilduvasse nutitelefoni laaditi rakendus Connect IQ Store.    

 

 

1 Vaata teenust toetavate riikide, maksevõrkude ja pankade teavet.
2 Aktiivsusmonitori täpsus.
3 Tegemist ei ole meditsiiniseadmega ning see ei ole ette nähtud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vt Garmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetria ei ole kõigis riikides saadaval.
4 Kui on seotud ühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsiooni nõudeid ja piiranguid vt aadressilt Garmin.com/safety..
Apple® on ettevõtte Apple Inc. USA-s ja muudes riikides registreeritud kaubamärk. Android on ettevõtte Google LLC. kaubamärk

Tehnilised andmed

Üldine

OBJEKTIIVI MATERJAL Corning® Gorilla® Glass 3
RAAMI MATERJAL Kiududega tugevdatud polümeer
KIIRVABASTUSRIHMAD Jah (22 mm, Tööstuse standard)
RIHMA MATERJAL Silikoon
FÜÜSILISED MÕÕTMED 45,6 x 45,6 x 12,9 (mm)
Sobib 130–205 mm ümbermõõduga randmetele
VÄRVIEKRAAN
EKRAANI SUURUS 1,3-tolline (33 mm) diameeter
EKRAANI ERALDUSVÕIME 260 x 260 pikslit
EKRAANI TÜÜP Päikesevalguses nähtav, peegeldav pikselmälu (MIP)
KAAL 49 g
AKU KASUTUSAEG Nutikellarežiim: kuni 14 päeva
Ainult GPS-iga GNSS-režiim: kuni 30 tundi
Kõigi süsteemide GNSS-režiim: kuni 25 tundi
Kõigi süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusribaga: kuni 16 tundi
VEEKINDLUS 5 ATM
MÄLU/AJALUGU Bluetooth®, ANT+®

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV
GPS-KELLAAJA SÜNKR.
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE
ÄRATUSKELL
TAIMER
STOPPER
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD

Tervise jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND)
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINDAMISSAGEDUS (24 X 7)
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah (kohapealne kontroll ja valikuline kogu päeva aklimatiseerumine ja unes)
VORMISOLEKU VANUS
BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR
STRESSITASEME JÄLGIMINE KOGU PÄEVA JOOKSUL
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNESEIRE (UNEAJA SKOOR JA SOOVITUSED)
VEDELIKU TARBIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
NAISTE TERVISE JÄLGIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
HEALTH SNAPSHOT  

Andurid

GPS
GLONASS
GALILEO
MITMESAGEDUSLIK POSITSIONEERIMINE
GARMIN ELEVATE RANDMELT PULSIMÕÕTJA
BAROMEETRILINE ALTIMEETER
KOMPASS
GÜROSKOOP
KIIRENDUSANDUR
TERMOMEETER
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED)
SEADMES OLEV CONNECT IQ™ POOD
NUTITEAVITUSED
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID™)
KALENDER
ILM
SEADETE REAALAJAS SÜNKROONIMINE MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT
LEIA MINU TELEFON
LEIA MINU KELL
VIRB® KAAMERA KAUGJUHTIMISPULT
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone® ja Android™
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT
GARMIN PAY™

Ohutus- ja jälgimisfunktsioonid

LIVETRACK
REAALAJAS SÜNDMUSE JAGAMINE Vaid Android™
JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL
ABI

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER
LIIKUMISRIBA (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; RIBA LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT)
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI)
PÕLETATUD KALORID
LÄBITUD KORRUSED
LÄBITUD VAHEMAA
INTENSIIVSUSMINUTID
TRUEUP™
MOVE IQ™
GARMIN CONNECT ™ UITDAGINGEN-APP Jah (valikuline Connect IQ rakendus)

Vormisoleku seadmed/jõusaal

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõu-, HIIT, kardio- ja elliptiline treening, stepper, treppidest kõndimine, siseaerutamine, Pilates, jooga
KARDIOTREENINGUD
JÕUTREENINGUD
HIIT TREENINGUD
YOGA TREENINGUD
PILATESE TREENINGUD
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGLIHASTE KAARDID
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE

Treeningu-, kavandamis- ja analüüsifunktsioonid

PULSISAGEDUSE TSOONID
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID
% MAX PULSISAGEDUSEST
PULSIRESERVI %
TAASTUMISAEG
AUTOMAATNE MAX PULSISAGEDUS
HOMMIKUNE RAPORT
VÕISTLUSE ÜLEVAADE/VIDIN
HRV OLEK
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE)
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Jah (ühilduva tarvikuga)
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA
KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID)
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID
AUTO PAUSE®
INTERVALLTREENING
TÄIUSTATUD INTERVALL (SH AVATUD KORDUSED, INTERVALLIDE ANDMELEHT, PUHKEAJA EKRAAN JA AUTOMAATTUVASTUS)
TÄIUSTATUD TREENINGUD
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD
AUTO LAP®
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE
PUHKEAJATAIMERID
KONFIGUREERITAVAD RINGIMÄRGUANDED
VO2 MAX
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (RAJAL JOOKSMINE)  
TREENITUSTASE täiustatud
TREENINGKOORMUS
TREENINGKOORMUSE FOOKUS
TREENINGUEFEKT (AEROOBNE)
TREENINGUEFEKT (ANAEROOBNE)
PEAMINE KASUTEGUR (TREENINGU EFEKTIIVSUSE MÄRGIS)
TÄIUSTATUD TAASTUMISAEG
IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED Jah (7 päeva)
KOHANDATAVAD HOIATUSED
HELIJUHISED
LÕPUAEG
VIRTUAALPARTNER
LÄBI TEGEVUS UUESTI
AUTOMAATSED MITME SPORDIALA TEGEVUSED
MITU SPORDIALA
MARSRUUDIJUHISED
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK
AUTOMAATNE SIRVIMINE
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL
PHYSIO TRUEUP

Jooksmise funktsioonid

SAADAOLEVAD JOOKSUPROFIILID Jooksmine, rajajooks väljas, jooksulindil jooksmine, siseruumides ja väljas jooksmine, virtuaalne jooksmine, ultrajooks
GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO
JOOKSUDÜNAAMIKA Jah (ühilduva tarvikuga)
VERTIKAALNE VÕNKUMINE JA VERTIKAALSUHE Jah (ühilduva tarvikuga)
KOKKUPUUTEAEG MAAGA JA TASAKAAL Jah (ühilduva tarvikuga)
SAMMUPIKKUS (REAALAJAS) Jah (ühilduva tarvikuga)
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS)
JOOKSU VÕIMSUS Jah (ühilduva tarvikuga)
SOORITUSE HINNANG
LAKTAADILÄVI Jah (ühilduva tarvikuga)
PACEPRO™ TEMPOSTRATEEGIAD
JOOKSUTREENINGUD
JOOKSU ENNUSTAJA
RAJA- JA ILMASTIKUPÕHINE VÕISTLUSE ENNUSTAJA
JOOKSUANDURI TOEGA

Õuetegevuste funktsioonid

SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, suusatamine, lumelauasõit, klassikalises stiilis murdmaasuusatamine, püstiasendis aerusurf, aerutamine
PUNKTIDEVAHELINE NAVIGEERIMINE
JÄLJERADA REAALAJAS
TAGASI ALGUSESSE
TRACBACK®
REŽIIM ULTRATRAC
EESPOOL
KÕRGUSPROFIIL
VAHEMAA SIHTKOHANI
BAROMEETRILINE SUUNATÄHIS KOOS TORMIHOIATUSEGA
MAASTIKUJOOKSUL KÕRGUSTE MUUDATUSTE AUTOMAATNE TUVASTAMINE
VERTIKAALKIIRUS
KOGU TÕUS/LASKUMINE
TULEVANE KÕRGUSPUNKT
PROJEKTEERITUD VAHEPUNKT
PÄIKESE- JA KUUTEAVE

Rattasõidu funktsioonid

SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Rattasõit, siserattasõit, mägirattasõit, e-rattasõit, e-mägirattasõit
MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM)
RAJAD
RATTASÕIDURINGI ANDMED JA MAKSIMAALNE ENERGIAVÄLJUND RINGI AJAL (ENERGIAANDURIGA)
LÄBI TEGEVUS UUESTI
FTP (FUNKTSIONAALNE ENERGIALÄVEND) Jah (ühilduva tarvikuga)
ÜHILDUB SEADMEGA VECTOR™ (ENERGIAMÕÕDIK)
ENERGIAMÕÕDIKU TUGI
EKRAANIGA VARIA VISION™ ÜHILDUV (PEAEKRAAN)
VARIA™ RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR)
VARIA™ TULEDEGA ÜHILDUV
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA)

Ujumisfunktsioonid

SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine, avaveeujumine
AVAVEES UJUMISE MEETRIKA (VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV/-SAGEDUS, TÕMBEVAHEMAA, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID)
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID)
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS)
HARJUTUSE LOGIMINE (AINULT UJUMISBASSEINIS)
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
KORDUS PUHKETAIMERI KASUTAMISEL
AUTOMAATNE PUHKEREŽIIM (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED
TEMPOMÄRGUANDED (AINULT BASSEINIS UJUMINE)
STARDILOENDUSE ALGUS
UJUMISTREENINGUD BASSEINIS
KRIITILINE UJUMISKIIRUS
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE
PULSISAGEDUS VÄLISEST HRM-IST (REAALAJAS PUHKEAJAL, INTERVALLI- JA SEANSISTATISTIKA PUHKEAJAL NING AUTOMAATNE PULSISAGEDUSE ALLALAADIMINE PÄRAST UJUMIST) Jah (koos HRM-Swim™ või HRM-Pro™-ga)

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE™ VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe™ väljakutsed)

Ühenduvus

NUTITREENERI JUHTIMINE
Karbis sisaldub
  • Forerunner 255
  • Andme/Laadijajuhe
Seotud lingid Ühilduvad tooted
Laadin tooteid, palun oota...

Kasutame küpsiseid ning Google Analyticsit veebisaidi liikluse ja statistika analüüsimiseks. Loe lähemalt.

Sulge